Om Aker Lås

Aker Lås består av åtte dedikerte ansatte, alle med mange års erfaring innen lås, nøkkel og adgangskontroll. Siden 2004 har vi tilbudt rimelig og rask 24-timers service til privatpersoner, sameier og borettslag i Oslo og Akershus.

I Brobekkveien 105 i Oslo finner du vår butikk, der vi tilbyr det meste innen nøkler og skilt. Vi er store på bilnøkler både med og uten startsperre, dørlukkere, kodelåser og dørautomatikk.

Vi er et TrioVing Sikkerhetssenter og er spesialister på TrioVing låssystem. Vi er også medlem av Foreningen Norske Låsesmeder, medlem av den Amerikanske Låsesmedforening (ALOA) samt sertifisert forhandler av Dorma Partner Pro.

Bruker du oss vet du at du får en profesjonell låsesmed med både bred og dyp kompetanse, slik at du unngår unødvendige sikkerhetsrisikoer og kostnader. Med et bredt sortiment og lang erfaring kan vi også hjelpe deg med å finne frem til rett løsning for dine behov.

Dersom du ønsker, kan du også følge oss på Facebook og Google+!

Besøk butikken vår
For hjelp på stedet kan du besøke butikken vår i åpningstiden. Her kan du få slipt og programmert de fleste nøkler og bilnøkler mens du venter. Vi har også stående fremme demonstrasjoner av forskjellige låser, vridere, dørhåndtak, moderne kodelåser og andre nyheter, i tillegg til varianter av navn- og dørskilt, nøkkelemner og nøkkelringer.

Du finner oss i Brobekkveien 105, bruk gjerne kartet nedenfor for å se hvordan du kommer deg hit.

opp