Nyheter
Digital Låsesmed Logo

AKER LÅS OG NØKKEL

AKER LÅS OG NØKKEL LOGOblir med inn i den digitale tiden og blir digital låsesmed som en av de første i Norge.

Som en del av Prosero-gruppen er det blitt laget en egen digital løsning for å gjøre det enkelt for både bruker og leverandør å gå over til elektroniske låser og nøkler.AKER LÅS OG NØKKEL LOGO

Digital låsesmed Mobilapp

1.

Den nye låsteknologien vil gjøre en forskjell

Et låsesystem skal være sikkert og enkelt å administrere. Men også enkelt å integrere med annen digital låseteknologi som tilgangssystemer og dørtelefoni. Da kreves en erfaren partner.

Med digital nøkkeladministrasjon kan både mottak og inventering av aktive nøkler til boliger og eiendommer administreres raskt og effektivt, helt digitalt. Noe som gir både økt kontroll og effektivitet for sentrale nøkkeladministratorer samt sikkerhet for beboerne.

Digital låsesmed PC

2.

Dokumentert kvalitetsgaranti

Digital Låssmed®-konseptet sikrer en tilpasset levering av høy kvalitet gjennom hele prosessen. Fra det viktige arbeidet til installasjon, support og ledelse.

Med det unike designverktøyet skapes en komplett informasjon om dørmiljøet som ikke bare letter hele prosessen, men også den fremtidige forvaltningen.

Digital låsesmed dokumenter

3.

Ny teknologi krever ny kunnskap

Markedet tilbyr kontinuerlig nye digitale låseprodukter og smarte hjemløsninger. Digital Låssmed® sørger for at den er oppdatert, samtidig som vi har tradisjonell låsesmedkunnskap. Med smarte valg kan vi sammen sikre eiendommen din for en digital fremtid. Vi vet hva du kan gjøre i dag, for å ta et nytt skritt i morgen.

Med Låsportalen har du en komplett dokumentbehandling. All informasjon om eiendommen kan lagres her – både digitale og skannede papirdokumenter. Lagre alt om eiendommens dørmiljøer, sjekkliste for egenkontroll, avtaler, dokumentasjon for årlig revisjon, referat og bruksanvisninger. Alle typer dokumenter kan signeres elektronisk og lagres.

Produkter som i første omgang er inne på digital låsesmed er ILOQ, Livion Key og KEE.

Les mer om Digtal Låsesmed her

iloq elektronisk sylinder

iLOQ

Med et digitalt låsesystem fra iLOQ, har du både høy sikkerhet og smart miljøtilpasning. Du vil også slippe unødvendige kostnader på batteribytte ettersom alle iLOQs låsesystemer er uten batteri og drevet av kinetisk energi.

Mer info om ILOQ her

Livion Key

Livion

Med en nøkkeautomat kan nøkkelutdeling gjennomføres selv om låsesmed og eiendomseier ikke er til stede. Med sikker identifikasjon gjennom Bank-ID eller kode til mobiltelefonen kan nøkkel deles ut til entreprenører eller beboere på få minutter. Smart og trygt.

Mer info om Livion her

KEE digital kontrollboks

KEE

Åpne døren eksternt. Slipp inn leveransen eller håndverkeren ved å trykke på en knapp på mobilen. Fra sofaen, jobben eller på ferieturen. Smart, sikkert og enkelt med KEE, den digitale kontrollboksen.

Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 Svart utside

Yale Doorman L3 Smartlås, her i sort utførelse

Den komplette fulldigitale smartlåsen heter Yale Doorman L3 . Bor du i enebolig eller rekkehus er dette smartlåsen for deg. Dørvakt
L3 smartlås er vår sikreste smartlås som nå kommer ferdig oppkoblet mot Yale Access Appen. Det betyr at du kan låse og låse opp uansett hvor du er. Her får du nøkkelfri adgang, automatisk opplåsing og låsing når du kommer og går. Du kan se hvem som kommer og når de kommer, gi besøkende virtuelle nøkler – og hvis du lurer på om du glemte å låse døren, kan du enkelt sjekke det.

Nå kan du også koble din Doorman L3 smartlås til populære smarthjemsystemer, taleassistenter eller plattformer for ferieboligutleie for enkel kontroll og adgangsstyring.

Yale Doorman L3 kommer i sort, krom og matt krom

Yale Doorman L3 Krom utside

Yale Doorman L3 her i krom utførelse

Yale Doorman L3 har fått et tidsriktig og pent design. Låsen har blitt mindre i størrelser og spesielt på innsiden har låsen blitt vesentlig mindre. Sistnevnte er ikke bare av estetiske grunner, men muligens faktisk at Doorman L3 egner seg mye bedre for montasje på doble dører og klimadører. Noe som virkelig løfter kvalitetsfølelsen er de nye overfatene som Doorman L3 blir levert i. Du kan velge mellom polert krom, børstet stål eller pulverlakkert matt sort overflate. Dette er overflater som gir og eksklusivt preg på døren.

Yale Doorman L3

SALTO-DIGITALE NØKLER

Salto- Digitale nøkler
Interessen for digitale nøkler øker, både på arbeidsplassen og hjemme. Fler enn noen gang har forstått fordelene ved å unngå å håndtere mekaniske nøkler, og usikkerheten og kostnadene det kan medføre. De fleste i dag har tilgang til en smarttelefon - med den planlegger de aktivitetene, styrer økonomien, kjøper, leser de siste nyhetene og mye mer. I kjølvannet av pandemien har det også blitt viktigere enn noen gang å kunne håndtere ulike oppgaver eksternt. Når anbefalingene er å jobbe hjemmefra, trenger du ikke å være på jobben for å dele ut nøkler. Sikkerhet? Ja, det er også sikkerhetssertifiseringer for digitale nøkler og kommunikasjon.

LivionKey 30 sentralenhet

Livion Key

LivionKey-1 Nøkkelautomat

LivionKey-1 Nøkkelautomat

LivionKey1 og Livionkey 30 er en nøkkel automat for deling og returnering av nøkler, brikker og kort. Det er enkel og sikker å montere og krever ingen tunge lokale installasjoner. LivionKey’s automater fungerer 24/7, hvilket betyr at man når som helst kan hente eller returnere nøkler med en aktiv PIN-kode til sin rette plass.

LivionKey30 tar også et bilde av personen som henter ut nøkkelen, og har et kamera som kan ta et bilde av nøkkelrommet inne i automaten.

Automatens administrator skaper en PIN-kode for den som skal hente eks. En nøkkel, og PIN-koden er da bare i kraft på bestemt tid/dato. Koden sendes så til sluttkunden enten via SMS eller e-mail.

I automaten ligger det ferdig en sikker trådløs forbindelse. Når kontakten settes i veggen og apparatet slås på, tender lampen på framsiden og enheten kobles automatisk til et sikkert nettverk. Deretter kan automaten styres med et web basert program, som man får brukerrettigheter til fra Utsalgssted/Livion. Fra samme program kan man administrere hvor mange automater som man har/ønsker så lenge de finnes i Europa.

Ønsker du en lettere og mer kostnadsbesparende nøkkelutlevering er dette et produkt som kan løse dette.

Ta kontakt med oss for nærmere info om produktet.

iLOQ 

Selvdrevet elektronisk låsesystem

iLOQ  er det eneste elektroniske låssystemet i verden som driver med egenprodusert strøm ved å sette nøkkelen inn i låsen. De programmerbare låsene og nøklene kan derfor brukes uten batterier eller kabler. Administrasjon av tilgangsrettigheter med det digitale iLOQ-systemet er enklere og sikrere enn med mekaniske systemer. Vedlikeholds- og levetidskostnadene er vesentlig lavere enn for mekaniske eller batteridrevne elektromekaniske låssystemer.

iLOQ elektronisk låssylinder

iloq elektronisk sylinder

Jeg kjernen til iLOQ systemet finnes en patentert, selvdrevet låssylinder. Sylinderen inneholder en generator, som frembringer kraften som trengs for å autentisere adgangsrettighetene ved å sette nøkkelen i låsen. Data mellom låssylinderen og nøkkelens mikrobrikke overføres via en sterk kryptering. Hvis adgangsretten innvilges, frigjøres låssylinderen og låsen kan åpnes ved å vri nøkkelen. Når nøkkelen fjernes fra låssylinderen, lukkes låsen igjen.

Selvdrevne iLOQ S10 er en ny generasjon av låssystemer

iLOQ elektronisk adgangskontrollanlegg

Det selvdrevne iLOQ låssystemet kan utvides til et online iLOQ elektronisk adgangskontrollanlegg. Utvidelsen lar deg legge til online låssylindere, RFID og PIN-kodelesere og tidsstyrte elektroniske dører på samme system. iLOQ  Online gir enkel tilgang til dører med høy trafikk, med mulighet for å gå inn ved å vise nøkkelen til lesere, eller med en kode mellom forhåndsinnstilte tidspunkter. Elektroniske låser kan styres spesifikt, for eksempel med åpen dør på dagtid. Alle adgangshendelser fra de digitale låsene og leserne blir lagret. Denne informasjonen er enkel å kalle opp senere, når det er nødvendig.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

opp