Nyheter

 

Vi har nå kampanje på Yale Doorman V2N Classic – den elektroniske boliglåsen, ferdig  montert kr 5950.-.

Vil du montere selv koster låsen nå kun 3450,- inkl mva.

Tilbudet gjelder så lang lageret rekker.

Yale Doorman V2N kommer i 3 forskjellige farger, matt krom, svart og hvit. Kampanjen gjelder kun Yale Doorman V2N og ikke den nye modellen Yale Doorman L3. 

Vi gjør og oppmerksom på at låsen kommer i industripakke, som betyr at den ikke er pakke i kartong, kun selve låsen med deler og en brukerveiledning.

Mer informasjon om Yale Doorman V2N finner du her

Kampanje på Yale Doorman V2N (forrige modell)

Yale Doorman V2N

Yale Doorman V2N matt krom utførelse

Yale Doorman V2N matt krom

Yale Doorman V2N svart utførelse

Yale Doorman V2N svart

Yale Doorman V2N hvit utførelse

Yale Doorman V2N hvit utførelse

Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 Svart utside

Yale Doorman L3 Smartlås, her i sort utførelse

Den komplette fulldigitale smartlåsen heter Yale Doorman L3 . Bor du i enebolig eller rekkehus er dette smartlåsen for deg. Dørvakt
L3 smartlås er vår sikreste smartlås som nå kommer ferdig oppkoblet mot Yale Access Appen. Det betyr at du kan låse og låse opp uansett hvor du er. Her får du nøkkelfri adgang, automatisk opplåsing og låsing når du kommer og går. Du kan se hvem som kommer og når de kommer, gi besøkende virtuelle nøkler – og hvis du lurer på om du glemte å låse døren, kan du enkelt sjekke det.

Nå kan du også koble din Doorman L3 smartlås til populære smarthjemsystemer, taleassistenter eller plattformer for ferieboligutleie for enkel kontroll og adgangsstyring.

Yale Doorman L3 kommer i sort, krom og matt krom

Yale Doorman L3 Krom utside

Yale Doorman L3 her i krom utførelse

Yale Doorman L3 har fått et tidsriktig og pent design. Låsen har blitt mindre i størrelser og spesielt på innsiden har låsen blitt vesentlig mindre. Sistnevnte er ikke bare av estetiske grunner, men muligens faktisk at Doorman L3 egner seg mye bedre for montasje på doble dører og klimadører. Noe som virkelig løfter kvalitetsfølelsen er de nye overfatene som Doorman L3 blir levert i. Du kan velge mellom polert krom, børstet stål eller pulverlakkert matt sort overflate. Dette er overflater som gir og eksklusivt preg på døren.

Yale Doorman L3

SALTO-DIGITALE NØKLER

Salto- Digitale nøkler
Interessen for digitale nøkler øker, både på arbeidsplassen og hjemme. Fler enn noen gang har forstått fordelene ved å unngå å håndtere mekaniske nøkler, og usikkerheten og kostnadene det kan medføre. De fleste i dag har tilgang til en smarttelefon - med den planlegger de aktivitetene, styrer økonomien, kjøper, leser de siste nyhetene og mye mer. I kjølvannet av pandemien har det også blitt viktigere enn noen gang å kunne håndtere ulike oppgaver eksternt. Når anbefalingene er å jobbe hjemmefra, trenger du ikke å være på jobben for å dele ut nøkler. Sikkerhet? Ja, det er også sikkerhetssertifiseringer for digitale nøkler og kommunikasjon.

LivionKey 30 sentralenhet

Livion Key

LivionKey-1 Nøkkelautomat

LivionKey-1 Nøkkelautomat

LivionKey1 og Livionkey 30 er en nøkkel automat for deling og returnering av nøkler, brikker og kort. Det er enkel og sikker å montere og krever ingen tunge lokale installasjoner. LivionKey’s automater fungerer 24/7, hvilket betyr at man når som helst kan hente eller returnere nøkler med en aktiv PIN-kode til sin rette plass.

LivionKey30 tar også et bilde av personen som henter ut nøkkelen, og har et kamera som kan ta et bilde av nøkkelrommet inne i automaten.

Automatens administrator skaper en PIN-kode for den som skal hente eks. En nøkkel, og PIN-koden er da bare i kraft på bestemt tid/dato. Koden sendes så til sluttkunden enten via SMS eller e-mail.

I automaten ligger det ferdig en sikker trådløs forbindelse. Når kontakten settes i veggen og apparatet slås på, tender lampen på framsiden og enheten kobles automatisk til et sikkert nettverk. Deretter kan automaten styres med et web basert program, som man får brukerrettigheter til fra Utsalgssted/Livion. Fra samme program kan man administrere hvor mange automater som man har/ønsker så lenge de finnes i Europa.

Ønsker du en lettere og mer kostnadsbesparende nøkkelutlevering er dette et produkt som kan løse dette.

Ta kontakt med oss for nærmere info om produktet.

iLOQ 

Selvdrevet elektronisk låsesystem

iLOQ  er det eneste elektroniske låssystemet i verden som driver med egenprodusert strøm ved å sette nøkkelen inn i låsen. De programmerbare låsene og nøklene kan derfor brukes uten batterier eller kabler. Administrasjon av tilgangsrettigheter med det digitale iLOQ-systemet er enklere og sikrere enn med mekaniske systemer. Vedlikeholds- og levetidskostnadene er vesentlig lavere enn for mekaniske eller batteridrevne elektromekaniske låssystemer.

iLOQ elektronisk låssylinder

iloq elektronisk sylinder

Jeg kjernen til iLOQ systemet finnes en patentert, selvdrevet låssylinder. Sylinderen inneholder en generator, som frembringer kraften som trengs for å autentisere adgangsrettighetene ved å sette nøkkelen i låsen. Data mellom låssylinderen og nøkkelens mikrobrikke overføres via en sterk kryptering. Hvis adgangsretten innvilges, frigjøres låssylinderen og låsen kan åpnes ved å vri nøkkelen. Når nøkkelen fjernes fra låssylinderen, lukkes låsen igjen.

Selvdrevne iLOQ S10 er en ny generasjon av låssystemer

iLOQ elektronisk adgangskontrollanlegg

Det selvdrevne iLOQ låssystemet kan utvides til et online iLOQ elektronisk adgangskontrollanlegg. Utvidelsen lar deg legge til online låssylindere, RFID og PIN-kodelesere og tidsstyrte elektroniske dører på samme system. iLOQ  Online gir enkel tilgang til dører med høy trafikk, med mulighet for å gå inn ved å vise nøkkelen til lesere, eller med en kode mellom forhåndsinnstilte tidspunkter. Elektroniske låser kan styres spesifikt, for eksempel med åpen dør på dagtid. Alle adgangshendelser fra de digitale låsene og leserne blir lagret. Denne informasjonen er enkel å kalle opp senere, når det er nødvendig.

Jeg er tekstblokk. Klikk på rediger -knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

opp